Vásárlói vélemények

Füstölőinket használók véleményei, tapasztalatai, kérdései, üzenetei, …

Ha Ön is szívesen megosztaná tapasztalatait a japán füstölőkről, örömmel fogadjuk levelét.

Müller Péter, a hazai ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakja, már hosszú évek óta használja minőségi füstölőinket.


Szerinte az egyik legkellemesebb füstölő, amit valaha használt.

Szívből ajánlja a Morning Star szantál illatú füstölőt, amely az egyik kedvence.

 

Szíves engedélyével közöljük ezt az információt, amellyel az egyik japán hagyományt, a minőségi füstölőkultúrát népszerűsítjük Magyarországon.
Ezúttal is nagy tisztelettel köszönjük
elvi hozzájárulását célkitűzésünkhöz!


„”

Köszönöm szépen az igen hasznos információkat. Látszik, hogy szenvedélyesen szereti a füstölőket... :-)


Azt hiszem, a szervezetünk az egyik legfontosabb iránytű a kiváló minőség bizonyítására és valóban az Önök által forgalmazott füstölők teljesen „emészthetőek”. A fekete füstölőket soha nem bírtam, de rengeteget kipróbáltam már közülük, remélve, hogy megtalálom az igazit.
Hát most sikerült :-)


Még egyszer köszönöm az igen részletes és hasznos tájékoztatást.


Mariann

„”

A forgalmazott füstölők összetétele megegyezik a Ka-fuh füstölők összetételével? Mert az Eau (víz) füstölőben - többek között - azt szerettük meg, hogy nem irritálja a nyálkahártyát és mindannyian el tudjuk viselni, nem okoz migrént, stb... így tulajdonképpen nem is az illat az elsődleges szempont, hanem hogy semmiféle negatív hatását nem tapasztaltuk, a hagyományos füstölőkkel szemben...


Köszönöm szépen a segítségét, üdv:


Mariann


„”

A füstölő nagyon kellemes illatú. örülök hogy megismerhettem!
Bátran ajánlom mindenkinek!

„”

Agyilag is ellazítanak. Nagyon jó érzés! Köszönöm! Imádni valóak a füstölők!!!!!! MIND! Nagyon köszönöm.
Zaphir

„”

Maximálisan megbízható eladó.
Köszönöm az újabb, csodálatos illatú füstölőt!

Geiko

„”

Kiváló termék. Mindenkinek ajánlom!

Baicus


„”

Nagyon tetszik a füstölő. Minden nap használom, szokom az illatokat.

A nemrég rendelt japán füstölők nagyon finom illatúak, úgyhogy most szeretnék még venni azokból is, amikből a múltkor nem vásároltam.

Sok jót olvastam arról, hogy ezek a japán füstölők sokkal jobb minőségűek, mint az általában ismert kínai és indiai füstölők többsége, és hogy elsősorban természetes alapanyagokból készülnek.

Tényleg nagyon kellemes az illatviláguk!

Móni

„”

Nemrég érkezett meg a postás a füstölővel. Természetesen azonnal ki is próbáltam. Nem jutok szóhoz... :-))))))))) Na jó, mégis... :-)

Nem ismertem eddig ezt a típust, így eléggé kétkedve fogadtam. De! Sokkal jobb illata van, mint az eddig vásárolt „normál” (talán indiai?) füstölőknek. Igazi vanília. A natúr vaníliás eléggé ritkaság, úgy kell rá vadásznom, mert általában párosítják valami agresszívebb illattal: naranccsal, fahéjjal, amitől az egész karaktere olyan „mű” lesz. 

 

Fennséges illat van az egész lakásban, már ettől az egy száltól is, pedig 130 négyzetméteres és 310 cm belmagasságú. Már több, mint fél órája ég és még mindig van belőle!!! Sok dolgot vásároltam már a neten, de most érzem először, hogy jól jártam. :-)))))

 

Köszönöm szépen, egy (és még 49) nagyon jó napot szereztél nekem. Ha kezd fogyni jelentkezem...

Erika

„”

Igen nagyon tetszenek a füstölők! Különösen az, hogy kevésbé füstölnek, még édesapám is kibírja, aki amúgy köhögni szokott a füstölőktől.

Gerda

„”

Szeretem a japán füstölőket.
Sokkal szolidabbak az indiainál.

Piroska

„”